Tvoj účet nieje VIP.
Preto sú tvoje funkcie a možnosti značne obmedzené.
Pre aktiváciu VIP klikni sem.

Kozy leci (2017)(CZ)[WebRip][1080p] = CSFD 55% | SkTorrent.eu

Cz-SkTorrent open Tracker, na volné zdieľanie súborov. Pridajte sa k našej komunite a získajte prístup k tisícom torrentov.

  • vysoká rýchlosť
  • úplne zdarma
  • prevažne Slovenská a Česká scéna
  • ste tu s nami už 10 rokov - Ďakujeme
  • Vitaj Guest (Login) Ako stahovat
    torrenty?
    Torrenty:
    v1 textová
    v2 obrázková
    Ako sa stat
    Uploaderom
    Online
    Filmy
    Forum
    Pravidlá
    SkTSocial
    BitTorrent
    klient
    Meno: Heslo:
    Zaregistrovat
    Po zaregistrovaní mozte volne stahovat
    Zabudol som heslo

    Kozy leci (2017)(CZ)[WebRip][1080p] = CSFD 55% Názov:Kozy leci (2017)(CZ)[WebRip][1080p] = CSFD 55% Hodnocení: Stiahnut
    Pozriet Online
    Kategória:Filmy CZ/SK dabing - Velikost:2.9 GB BitTorrent klient
    Pridaný: Súbory:
    Skontrolován:2021-01-16 Peerov:1 (Seed: 1, Leech: 0)
    Zaner:Drama,Komedie,Psychologicky Uploader:Uvidis, az ked budes
    VIP
    Kúp nám Pivo 1,10€

    Kúp nám Pivo

    Pridaj do zalozky
    Pridaj do zalozky





    Jazyk: Cz
    Titulky: Ne
    Odkaz na CSFD: https://www.csfd.cz/film/351224-kozy-leci/prehled/
    Rok vydání: Česko 2017
    Délka: 1 h 08 min.
    Žánr: Drama / Psychologický / Komedie



    Režie: Lenka Wimmerová
    Scénář: Markéta Bidlasová
    Kamera: Václav Tlapák
    Hudba: Lumír Hrma
    Hrají: Zuzana Stivínová, Igor Chmela, Johanna Tesařová, Vendy Hájková, Kašpar Juráček, Jana Plodková, Lubor Šplíchal, Jan Vápeník, René Šmotek, Alena Sasínová-Polarczyk, Norbert Lichý, Miroslava Georgievová, Zuzana Truplová, Vladimír Čapka, Vladislav Georgiev, Lukáš Bouzek, Přemysl Bureš, Marek Cisovský, Halka Třešňáková

    Popis: Nový televizní film z cyklu, ve kterém vždy půjde o složitý osud výrazné ženské osobnosti. Pod názvem Holky šikovný vzniknou příběhy, na nichž se budou významně podílet ženy – scenáristky, dramaturgyně, režisérky, herečky. Zuzana Stivínová v hlavní roli tohoto televizního filmu bojuje s nebezpečnou nemocí. S celou rodinou odejde na venkov pěstovat kozy a změnit životosprávu. Velkým vzorem je pro ni stará paní, výrazná venkovská autorita, která ji přesvědčí, že právě kozí mléko jí nejvíc pomůže. V hlavních rolích vedle Zuzany Stivínové uvidíme Igora Chmelu, Johannu Tesařovou, Kašpara Juráčka a Vendy Hájkovou. Film o silné ženské hrdince v mezní životní situaci, k němuž scénář napsala Markéta Bidlasová, vznikl v Tvůrčí producentské skupině Kateřiny Ondřejkové. Natočila jej režisérka Lenka Wimmerová. Kozy léčí nabídly v hlavních rolích Jany a Mirka dobrou příležitost Zuzaně Stivínové a Igoru Chmelovi. Oba představují manželskou dvojici ve středním věku, která se rozhodne žít na venkově. Změna životního stylu má především pomoci Janě v jejím zápasu s nemocí. Společně procházejí obdobím, které před ně klade několik komplikovaných okamžiků spojených se vztahovými, existenčními a dalšími problémy. Do rodiny patří i dvě děti - šestnáctiletá Johana (Vendy Hájková), která rozhodnutí rodičů přemístit se na venkov zrovna nevítá, to všem dokola dává řádně pocítit. Osmiletý Marek v podání Kašpara Juráčka se naopak v novém prostředí zabydlí docela rychle. Ve vztazích mezi rodiči a dětmi se pochopitelně odráží i matčina nemoc, nebo spíš to, že se o ní děti dovídají až mnohem později, než všichni ostatní. Tím, kdo podstatně ovlivní změnu v životě této čtveřice, je babi Čiháková. Hraje ji Johanna Tesařová. Tato svérázná žena je respektovaná v širokém okolí. Její schopnost odhadnout zdravotní problémy svých bližních i to, jak by si sami mohli pomoci, funguje také v případě Jany a Mirka jako silná inspirace pro další běh věcí.



       
       



    ONLINE




    Upozornenie:
    Ziadny zo zobrazených súborov sa nenachádza na tomto serveri. Server slúzi len k síreniu vlastnorucne vytvorených aplikácií, videí, hudby ai. Autori stránok nenesú ziadnu zodpovednost za zverejnené odkazy, komentáre a obsah súborov. Vsetky komentáre, odkazy, súbory ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi sem vkladáte na vlastnú zodpovednost. Autori stránok si vyhradzujú právo cenzúry odkazov, komentárov príp. súborov, ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi a dobrými mravmi. Dodrzujte pravidlá!





    1
    Threadt
    Ratio 25.58

    VIP

    16/01/2021 19.02.44
    Díky, Upe


    Back

    Na serveru se nenalézají zádne soubory. Za odkazy jsou výhradně zodpovědní uzivatelé a návstěvníci tohoto trackeru. Administrátor není zodpovědný za pridaný obsah ani za skody zpusobené uzivateli. Nesmíte pouzívat tuto webovou stránku pro distribuovaní nebo download zádného materiálu pokud nemáte povolení od príslusného vlastníka práv. Uzivatelé jsou zodpovědní za dodrzování těchto pravidel a podmínek. Owner má právo kdykoliv změnit pravidla tohoto trackeru.

    [ Script trval: 0.292 sec. ] - [ GZIP: disabled ]
    Je zhruba 14:06
    sql

    TOPlist